top of page
Caută

Semnarea unui contract la Perfect Events Cluj. De la 0 la Perfect!

În această perioadă am decis să regândim modul de semnare a contractului pentru produsele și serviicile oferite de Perfect Events Cluj, atât pentru evenimentele de tip nuntă cât și pentru cele de tip botez.

Odată deciși că doriți să colaborăm pentru organizarea nunții sau a botezului, ne puteți contacta folosind datele de contact sau rețelele sociale. Pasul următor e să stabilim o întâlnire la noi la sediu/magazin, unde vom discuta principalele aspecte ale evenimentului și dumneavoastră puteți citi contractul liniștit.

Cafea/Ceai e din partea casei!

Mai jos găsiți principalele detalii pentru semnarea unui contract cu Perfect Events Cluj:

  • Avans 0% atât pentru produse cât și pentru servicii. În așa fel nu o să resimțiți presiunea banilor într-o perioadă așa de incertă pentru organizarea nunților sau a botezurilor. Cealaltă variantă era plata unui avans și restituirea lui în caz de reprogramare a evenimentului. Am preferat prima variantă, cea mai corectă opțiune atât pentru clienti cât și pentru noi.

  • Plata minim 25% din prețul serviciilor oricând înainte cu 14zile de desfășurarea evenimentului. Exemplu de servicii: decor sală de evenimente, realizare aranjamentelor florale pentru ziua nunții. Cu două săptămâni înainte șansele unei reprogramări sunt minime, dar daca totuși trebuie reprogramare, fie restituim banii fie îi considerăm avans pentru noua dată a evenimentului. O decizie pe care o luăm impreună cu dumneavoastră.

  • Pentru produse se va face plata integrală când se ridică. Exemplu de produse: invitații, sticle, pungi, etichete samd.

  • Restul de plată în săptămână următoare, după eveniment.


Ți se pare potrivit pentru tine? Cere o ofertă de preț aici.


Nu uita că în perioada aceasta avem și o campanie activă:

  • 250RON reducere la pachetele de nuntă cu o valoare mai mare de 1750RON

  • 250RON reducere la pachetele de botez cu o valoare mai mare de 1250RON


64 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page